CFD brokers

Wilt u gaan handelen in CFD’s dan is het belangrijk om een goede broker te kiezen; ten slotte hebben ze uw geld of zelfs uw vermogen in beheer!  Op deze site helpen wij u daarbij. We hebben de betere CFD brokers voor uw geselecteerd . Wij zijn van mening dat Plus500 , IG Markets  of  Saxobank de betrouwbaarste en beste CFD brokers zijn. Klik op de naam van de brokers om er een review over te lezen.

Wilt u zich liever zelf oriënteren? Dan kunt u op de volgende punten letten:

 • Regulatie
  Kies voor een gereguleerde broker. Als de broker gereguleerd is, valt deze onder het toezicht van een erkende financiële autoriteit, zoals de Nederlandse AFM, de Britse FSA of de Amerikaanse NFA. Dan weet u zeker dat u een betrouwbaar adres gevonden heeft.
 • Minimale positiegrootte.
  Dit is belangrijk in verband met hoeveel u wilt investeren. Bij sommige CFD brokers kunt u al contracten afsluiten voor één aandeel terwijl u bij anderen slechts kunt beginnen met gigantische bedragen.
 • CFD software.
  Meestal hebben CFD brokers hun eigen software platform. Daarmee kunt u handelsorders uitvoeren en marktanalyses maken. Deze software kan variëren van zeer eenvoudig tot zeer uitgebreid en complex. Bij de meeste brokers is het mogelijk om het platform eerst uit te proberen. Maak daar gebruik van en kies een broker met software waar u zich prettig mee voelt.
 • Welkomstbonus
  De concurrentie onder de CFD brokers is groot en daarom zijn nieuwe klanten meer dan welkom. Sommige brokers bieden een leuke welkomstbonus waarmee u meteen kunt gaan handelen. Het is natuurlijk geen leidraad voor de kwaliteit van de broker, maar het is wel net een leuk extraatje.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven