Plus500

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en laagdrempelige broker, dan is Plus500 een goede partner! Ook, en vooral, de beginnende belegger voelt zich thuis bij Plus500 want men kan er starten met een kleine account en heeft er de beschikking over een overzichtelijk en toegankelijk platform. Plus500 heeft  een licentie van de FSA én een vergunning van de Nederlandse AFM, de Autoriteit Financiële Markten.

Daarnaast wordt Plus500 bij Apple’s AppStore en Google Play beoordeeld als één de beste CFD-trading-apps omdat het zeer gebruiksvriendelijk is en toch voorzien is van veel geavanceerde functies. Het bevat ook CFD’s op populaire financiële instrumenten.

Platform

Het platform van Plus500 is een voortreffelijk platform om kennis te maken met de handel in Forex en CFD’s. Men hoeft geen ingewikkelde procedures te ondergaan en de minimum inzet is laag, ideaal voor de beginnende trader dus. Maar ook de meer ervaren beleggers kunnen er terecht. Er zijn dan wel beperkte chartingmogelijkheden, maar u heeft er wel een aantrekkelijke spread! De spread voor EUR/USD is, ook voor kleine accounts, altijd 2 pips, om maar een voorbeeld te noemen. In vergelijking met andere brokers, waar kleine accounts veelal met een spread van 5 pips beginnen, is dat een groot voordeel! Daarbij komt nog dat u bij Plus500 nooit commissies betaalt.

Veilig en betrouwbaar

Omdat Plus500 het geld van retailklanten op afgezonderde bankrekeningen zet, is uw geld er dus altijd veilig! Probeer het platform vrijblijvend uit met de onbeperkte en gratis demo.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven