Tarieven IG Markets

Bij IG Markets handelt u voor lage tarieven. Nou ja, eigenlijk kan men niet van tarieven spreken, want het openen van een account is bij IG Markets compleet gratis. Voor het handelen zelf en het gebruik van het platform betaalt u dus helemaal niets!

Spreads

De manier waarop een CFD-broker zijn (of haar) geld verdient is via de spreads. De spread van een item is het verschil tussen het bedrag waarvoor de verkoper het verkoopt en de koper het koopt. Bij IG Markets rekenen ze maar kleine spreads en in die zin hanteren ze dus lage tarieven. U handelt  indices, forex, grondstoffen en meer commissievrij, alleen bij de handel in aandelen betaalt u een kleine commissie.

Wilt u een positie overnight aanhouden, dan rekent IG maar kleine financieringskosten en mocht u een shortpositie innemen, dan kunnen er leenkosten in rekening worden gebracht. Voor een precies en transparant overzicht van de prijzen, kunt u de transparante prijzen pagina op de website raadplegen.

Veel markten, lage spreads

IG Markets staat voor lage spreads op vele markten. Om maar een paar voorbeeldjes te noemen; de Duitsland 30 handelt u al vanaf 1 punt, de Nederland 25 vanaf 0.1 punt en EUR/USD handelt u al vanaf 0.8 pip. Met een lage inzet kunt u al fantastische resultaten boeken. Kortom, de tarieven van IG Markets maken trading mogelijk voor iedereen!

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven