Traden vanaf iPad

Met de iPad app van IG Markets heeft u het traden letterlijk in de vingers; mogelijkheid tot traden, live data, het laatste nieuws en nog veel meer in de palm van uw hand!

Krachtig

De iPad app is een krachtig wapen tijdens het online traden. U heeft direct toegang tot alle financiële markten, het allerlaatste nieuws en live data. U opent transacties, voegt stops en/of limieten toe en houdt constant de markt en de live koersen in de gaten vanaf uw iPad.

De app is gebaseerd op dezelfde krachtige technologie als ons browser-based handelsplatform met een groot aanbod aan financiële producten, live data, stops en limieten. Uiteraard kunt u ook op de iPad weer de veiligheid en de betrouwbaarheid verwachten die u van IG Markets gewend bent.

Bepaal zelf de instellingen van de app

Geen mens is hetzelfde. Daarom kunt u uw iPad op verschillende manieren gebruiken en de handelspanelen zijn zo gemaakt dat ze perfect bij uw stijl van handelen passen.

Met deze iPad applicatie kunt u ook video’s bekijken over het handelen van CFD’s bij ons, maar ook over de mogelijkheden van het platform.

Open een handelsrekening

Het openen van een handelsrekening is bij IG Markets helemaal gratis en daarmee kunt u automatisch ook gratis gebruik maken van de iPad app en profiteren van alle mogelijkheden die deze applicatie te bieden heeft.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven