Koersgrafieken

IG Markets heeft een supersnel handelsplatform dat is voorzien van vele gemakken en trading tools, waaronder de handige koersgrafieken. Op het platform kunt u over de realtime grafieken op elke markt beschikken en daarnaast vindt u er onze prijswinnende grafieken; een uitgebreide reeks hulpmiddelen en functies om het beleggen voor u efficiënter te maken en u beter te informeren.

De mogelijkheden van onze grafieken

Met een muisklik lanceert u overzichtelijke grafieken zodat u snel over informatie kunt beschikken uit de markt. Maar deze grafieken hebben nog meer voordelen:

  • De grafieken omvatten technische indicatoren: een groot aantal waardevolle en veelgebruikte analytische tools, inclusief RSI, Fibonacci en meer.
  • U kunt er aantekeningen op maken: markeer en maak aantekeningen van uw eigen waargenomen trends.
  • De grafieken zijn op maat gemaakt: richt de instellingen van de grafiek op uw eigen manier in en sla deze op: op deze manier blijven ze hetzelfde wanneer u later de chart weer opent.

Autochartist – patroonherkenningstool

Met het grafiekenpakket kunt u ook gratis gebruik maken van Autochartist,; het patroonherkenningstool dat marktomstandigheden kan herkennen en signaleren en mogelijke handelskansen voor u identificeert.

Geavanceerde Grafieken

Voor de ervaren traders biedt IG Markets ook een speciaal grafiekenpakket met uitgebreide mogelijkheden, tools en indicatoren; Geavanceerde Grafieken. Een compleet en zeer handig pakket voor de doorgewinterde trader.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven