IG Markets review

IG Markets werd in 1999 gelanceerd en groeide al snel uit tot een wereldleider op het gebied van CFD-trading. Het bedrijf is gereguleerd door FSA (Financial Services Authorithy en lid van de LSE (London Stock Exchange) en heeft  kantoren in zo’n beetje elk deel van de wereld. Dat, gecombineerd met gesegregeerde bankrekeningen voor het geld van beleggers, heeft geresulteerd in betrouwbaar bedrijf met een uitgebreide tevreden klantenkring.

IG Markets; lage spreads

Naast de betrouwbaarheid is de grootte van de spreads het belangrijkste criterium om een CFD broker te beoordelen. Hoe kleiner de spread, hoe gunstiger het is voor de klant. Bij IG Markets zien ze in dat de kracht van het bedrijf ligt in de mate van succes die haar beleggers hebben. Daarom zijn de spreads bij IG Markets altijd zo laag mogelijk. Neem bijvoorbeeld de Duitse DAX (Deutsche Aktien Index), op het moment één van de meest gewilde indices. Een CFD op de Dax bij Ig Markets heeft een spread van maar 1 punt. De FDAX (de Duitse future van de Dax) heeft een spread van 0,5 punt. De cfd van Ig Markets heeft dus maar een fractioneel hogere spread, temeer als u bedenkt dat de index tussen de 7000 en 9000 punten noteert.

Pluspunten IG Markets

  • Men kan al een account openen met $200
  • Voordelige spreads; maar 2 pips bij grote valuta
  • Mini-contracts voor kleine bedragen
  • Hefboomwerking 20:1 CFD’s
  • 24 Uur klantenservice
  • Gratis data feeds

Een minpuntje is dat er geen MT4 support is

Conclusie

IGMarkets is een goede broker. Met maar 0,1% commissie zijn de kosten van CFD’s laag, de hefboomwerking is goed. Het bedrijf biedt lage marges en uitstekende charts. Het sterke punt van deze broker is het fantastische platform; eenvoudig, snel en met top analyse tools.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven