Snelle orderuitvoering

Om winstgevend te kunnen handelen, is het belangrijk dat u kunt toeslaan op het juiste moment. Zeker bij het handelen in CFD’s is het plaatsen van een order op het meest gunstige moment zeer belangrijk. De financiële markt staat geen moment stil en prijzen kunnen in een fractie van een seconde veranderen. Daarom moet uw order ook in een fractie van een seconden kunnen worden uitgevoerd. Bij IG Markets kan dat!

Dit is mogelijk door de superieure technologie van het platform:

• Bijna 100% van de transacties (99.52%) worden binnen 0.1 seconde uitgevoerd. Dit geldt voor alle bedrijven onder de vlag van IG Index en IG Markets (oktober 2012 – december 2012).

• Uptime van het platform is zelfs 99,95%, dit geldt voor alle bedrijven onder de vlag van IG Index en IG Markets (januari 2010 – december 2012).

U ziet dus; bij IG Markets kunt u altijd rekenen op een supersnelle orderuitvoering. Zo kunt u altijd handelen tegen de prijs die u opgegeven had. Of zelfs een betere!

Let op; behaal het optimale resultaat!

IG Markets biedt superieure technologie, maar om optimaal gebruik te maken van hun stabiliteit en supersnelle uitvoering is het uiteraard wel noodzakelijk dat uw internetbrowser up-to-date is. Oude browsers kunnen zorgen voor instabiliteit en een trage login. Wilt u meer weten? Ga dan naar de browsers – pagina op de site.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven