Handelsmarkt

Aangezien u aan uw broker uw geld toevertrouwd, is het belangrijk dat u weet dat uw geld daar veilig is. Zo kunt u met een gerust hart online handelen en zich concentreren op succes. Bij IG Markets weten ze dat en daarom gebruiken ze voor hun handelsplatform altijd de standaard van de online veiligheid in de financiële wereld; SSL (Secure Sockets Layer) encryption, dé online standaard voor financiële transacties die gebruikt wordt door alle grote financiële instellingen; van PayPal tot eBay en de grote wereldbanken. Wanneer u inlogt op het platform van IG Markets weet u zeker dat uw geld veilig is, en dat u met de volste zekerheid kunt handelen.

Hoe kunt u zelf de veiligheid vergroten?

Naast een veilig platform zijn er ook enkele maatregelen die u zelf kunt, en zou moeten, nemen om de veiligheid van uw handel te vergroten. De belangrijkste maatregel is daarbij altijd zorg te dragen voor een browser die zo goed mogelijk up-to-date is. De browsers van Microsoft en Mozilla bijvoorbeeld, worden altijd up-to-date gehouden en regelmatig bijgewerkt. Bugs worden daarbij verwijderd en het gebruik verbeterd.
Browse voor meer informatie door het Hulp en Ondersteuning – portaal van IG Markets en bezoek de browsers – pagina voor meer informatie over browsersnelheden en de laatst verkrijgbare versies.

Stabiliteit

Ook de stabiliteit van het platform is belangrijk voor een goede en betrouwbare handel. IG Markets staat bekend om de betrouwbaarheid en kwaliteit van haar platform. Hun platform beschikt over de stabiliteit en betrouwbaarheid die u als trader nodig heeft.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven