Gratis IG Markets opleiding

Een goede reden om voor IG Markets als broker te kiezen, is het feit dat u er een gratis opleiding kunt volgen. Bij IG Markets hoeft u, als nieuwe CFD handelaar, dus niet zomaar een ‘sprong in het diepe’ te maken. Zij bieden een geheel gratis opleidingsprogramma voor iedereen die wil leren beleggen met CFD’s bij IG, TradeSense genaamd.  U kunt zich met TradeSense, goed voorbereiden zodat u goed beslagen ten ijs kunt komen!

Tradesense; CFD’s leren begrijpen

TradeSense is een zesdelige cursus voor nieuwe beleggers die alles willen leren over het online beleggen bij IG Markets. TradeSense laat u kennismaken met CFD-handel. U leert alle ins en outs, do’s en don’ts en pro’s en cons, oftewel op zijn Hollands gezegd; u leert het naadje van de kous! De cursus biedt vele voordelen voor nieuwe beleggers; zo kunt u de eerste 6 weken oefenen met het handelen met kleinere groottes, waardoor u zonder veel risico te lopen het traden met CFD’s in de vingers kunt krijgen. Als extraatje ontvangt u gratis de TradeSense – gids waarmee u uitstekend kunt leren beleggen met CFD’s.

Hoe krijg ik TradeSense?

Indien u een handelsrekening  opent bij IG Markets, krijgt u automatisch toegang tot TradeSense. Zodra uw rekening is geopend, kunt u gebruik maken van het opleidingsprogramma en krijgt u de modules via e – mail, in PDF formaat. Ook het traden met kleinere groottes gaat vanaf de eerste week meteen voor u in.

Voordelen

  • Oefenen met kleinere contractgroottes
  • Gratis uitleg van experts
  • Leren beleggen met de CFD – gids

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven