Diepte informatie met IG Markets Insight

Met het platform voor nieuws en analyse van IG Markets, Insight, heeft u de beschikking over alle informatie die u nodig heeft om uw beslissingen tijdens het traden goed te onderbouwen.

Insight; alle informatie die u nodig heeft op één plek

Met Insight heeft u een krachtige tool in handen om uw trading naar een hoger niveau te brengen. Insight biedt gratis grafieken, nieuwsberichten en diverse analytische tools om te gebruiken om aankomende trends en marktsentiment te analyseren. Bekijkt u bijvoorbeeld een item op het Insight platform, dan ziet u de bied- en laatprijs en ook alle andere informatie die voor dat product van belang is; livenieuws, broker ratings, financiële data, cliëntensentiment – indicatoren en realtime grafieken, allemaal op hetzelfde scherm

U creëert zelf uw eigen favorieten; uw koerslijsten en werkende orders voor de markten die u volgt worden altijd getoond. Daarnaast kunt u volgen wat andere cliënten doen of juist niet doen op de markten door middel van onze cliëntensentiment – indicatoren.

Uiteraard kunt u met Insight ook transacties openen, aanpassen en sluiten. Daarbij is het mogelijk om uw posities op te nemen in een dagboek om uw strategieën te verfijnen.

U heeft gratis en direct toegang tot Insight indien u bij IG Markets een gratis handelsrekening aanmaakt.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven