IG Markets

Als het op CFD’s aankomt, is IG Markets één van de brokers van het eerste uur. Het bedrijf werd in 1974 gestart in Groot Brittannië en is uitgegroeid tot een kantoor van internationale allure met 14 filialen verspreid over de wereld. IG Markets heeft maar liefst 150.000 klanten die samen miljoenen transacties per dag genereren en is sinds 2011 ook in Nederland actief.
IG Markets is een beursgenoteerd (Londen) bedrijf en maakt deel uit van IG Group Holdings. Het bedrijf is opgenomen in de FTSE 250 index. De totale waarde van IG Markets is ruim 2 miljard Euro en de jaarlijkse winst bedraagt meer dan 230 miljoen Euro.

Betrouwbaar

Omdat IG Markets van Britse oorsprong is, staat het bedrijf onder toezicht van Britse Financial Services Authority (FSA). In Nederland valt het bedrijf onder de Europese regelgeving (MFID) en is het toezicht gedelegeerd aan de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Dat betekent dus dat u bij IG Markets uw geld met een gerust hart kunt beleggen omdat u met een betrouwbare bedrijf te maken heeft. IG Markets bewaart de fondsen van klanten op aparte rekeningen waardoor uw geld volledig gescheiden is van de eigen rekeningen van IG Markets; glashelder dus. In tegenstelling tot reguliere banken, belegt IG Markets uw geld niet naar eigen inzicht in allerlei andere zaken, zoals hypotheken, onroerend goed of in aandelen. Lees hier meer over het beleid inzake de veiligheid van uw geld.

Ook op het gebied van mobile trading staat IG Markets aan de frontlinie. U heeft ook via smart phone of tablet toegang tot het platform van IG Markets waardoor u altijd en overal trades uit kunt voeren.

Klik voor een gratis demo rekening hier. Of lees verder de review van IG Markets

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven