Binck

BinckBank is een bekende en betrouwbare partner voor particuliere beleggers. Het is een beursgenoteerde online beleggersbank van Nederlandse bodem, die bekend is vanwege de lage tarieven van inleg, transactiekosten en service. Per jaar brengt BinckBank bijna negen miljoen particuliere effectenorders aan en is daarmee in Nederland de grootste aanbrenger van particuliere orders. Bovendien is BinckBank met ruim 490.000 namen in haar klantenbestand één van de top-5 spelers in Europa.

De formule

Binck is altijd van mening geweest dat de tarieven voor beleggen veel lager moesten zijn; hoe lager het tarief, hoe hoger het rendement voor de belegger. Daarmee heeft Binck een trend gezet in beleggingswereld; diverse andere aanbieders hebben het voorbeeld van Binck gevolgd en hun tarieven verlaagd.

Sterke punten van BinckBank zijn niet alleen lage maar ook heldere tarieven, zonder verborgen kosten. De website van Binck is zeer gebruiksvriendelijk en uitermate compleet en bovendien biedt Binckbank een zeer goede service. Deze combinatie zorgt ervoor dat 98 procent van de beleggers bij Binck aangeeft zeer tevreden te zijn.

Comments are closed.

Weet u welke broker het beste bij u past? Maak hieronder uw keuze!


 
igmarkets
saxo
plus500
Copyright ©2013 CFD Broker. Alle rechten voorbehouden.
terug naar boven